گوارش

ارائه اطلاعاتی مفید در رابطه با سیستم گوارش بدن و بیماری ها و روش های درمانی

گوارش

ارائه اطلاعاتی مفید در رابطه با سیستم گوارش بدن و بیماری ها و روش های درمانی

اهمیت هریک از سیستم های بدنی در حفظ حیات جسم غیر قابل چشم پوشی است یکی از این سیستم ها سیستم گوارشی است که در این سایت اطلاعات مفید و جالب توجهی را در خصوص بیماری های این بخش و درمان های متفاوت در اختیار کاربران عزیز قرار می دهیم .

  • ۰
  • ۰

جراحی بینی استخوانی

یکی از محبوب ترین جراحی های که امروزه بسیار طرفدار دارد جراحی زیبایی بینی است ، روز به روز به تعداد کسانی که جراحی زیبایی بینی را انجام می دهند افزوده می شود .

معمولا اگر بخواهیم بینی ها را تقسیم بندی کنیم شامل موارد زیر می شود :

  • جراحی بینی طبیعی
  • جراحی بینی استخوانی
  • جراحی بینی گوشتی
  • جراحی ترمیمی بینی

در این مقاله قصد داریم شما را با ساختار بینی استخوانی و جراحی بینی استخوانی آشنا سازیم

جراحی بینی استخوانی

هدف از انجام جراحی بینی استخوانی از بین بردن قوز روی بینی یا همان پل بینی است ، طبق آماری که منتشر شده است یکی از شایع ترین علت های جراحی زیبایی بینی برداشتن قوز پل بینی است ، قوز بینی دارای اندازه های مختلفی است ، معمولا روش جراحی بسته به قوز بینی متغیر است که کدام روش استفاده شود .

دکتر طاهری نیا یکی از جراحان موفق جراحی بینی است که نه تنها به جزئیات جراحی بینی دقت می کند بلکه سعی دارد در زمان جراحی زیبایی بینی مشکلاتی که ممکن است جراحان بی تجربه در زمان جراحی برای بینی شخص بوجود آورند را ایجاد ننماید .

ایشان دارای هزاران عمل موفق جراحی بینی هستند که بیمار نه تنها پس از جراحی بینی مشکلی ندارد از نتیجه جراحی خود نهایت رضایت را دارند .

جراحی بینی استخوانی

علت بینی استخوانی

اشخاصی که دارای بینی استخوانی هستند از ظاهر بینی خود راضی نمی باشند زیرا بینی آنها نه تنها با سایر اجزای صورت دارای هماهنگی نیست بلکه سبب برهم زدن ظاهر زیبایی بینی آنها شده است .

علت ایجاد بینی استخوانی می تواند بر اثر مسائل ژنتیک و یا ارثی باشد ، در اثر این عامل استخوان و غضروف بینی بیش از حد رشد می کند ، در نتیجه روی بینی قوز ایجاد می شود .

در برخی از موارد وارد شدن آسیب به بینی در زمان کودکی یا نوجوانی می تواند سبب ایجاد قوز روی بینی شود ، هارمونی صورت در اثر ایجاد شدن قوز روی بینی از بین می رود که با جراحی بینی استخوانی می توان این مشکل را حل نمود .

درمان

از روش های مختلفی می توان برای حذف برآمدگی بینی استخوانی استفاده کرد ، دکتر طاهری نیا جراح بینی با استفاده از تکنیک های روز دنیا و انجام جراحی بینی استخوانی ، قوز و برآمدگی روی بینی را از بین می برد .

نتیجه جراحی بینی استخوانی

دکتر طاهری نیا بسته به درخواست بیمار از یک بینی که دارای برآمدگی و قوز است می توان یک بینی زیبا و فانتزی ایجاد کرد ، اما اگر بیمار درخواست یک بینی طبیعی را نیز داشته باشد ، می توان جراحی بینی استخوانی را با ظاهر بینی طبیعی انجام داد .

هدف اصلی در انجام جراحی بینی استخوانی نیز برقرار ساختن تناسب بین بینی و اجزای صورت است ، برخی از اشخاص نیازمند جراحی بینی استخوانی به شکل عروسکی هستند ، اما ممکن است برخی دیگر از اشخاص نیازمند بینی طبیعی باشند .

البته دکتر طاهری نیا جراح زیبایی بینی به اشخاصی که وسواس فکری دارند توصیه می کند که جراحی بینی استخوانی را انجام ندهند زیرا این اشخاص حتی اگر بهترین جراحی بینی برای آنها انجام شود در نهایت از نتیجه جراحی بینی خود ناراضی هستند .

مراقبت های پس از جراحی بینی استخوانی

پس از جراحی بینی استخوانی شخص باید در زمان استراحت دو بالش زیر سر قرار دهد ، قرار دادن دو بالش زیر سر سبب کاهش تورم بینی می شود .

شخص باید در هفته های اول پس از جراحی بینی از غذاهای نرم استفاده نماید ، نباید در هفته های اول غذاهای سخت استفاده کرد .

پس از برداشتن گچ بینی شخص باید چسب زدن به بینی را انجام دهد در هفته های اول پس از جراحی بینی نیاز است که شخص برای حالت بهتر بینی چسب زدن را حداقل به مدت سه ماه انجام دهد .

شخص باید از تماس با آفتاب و نور خورشید اجتناب نماید ، زیرا نور خورشید و آفتاب شدید تشدید تورم های روی بینی می شود .

شخص در هفته های اول باید از انجام فعالیت های سنگین ورزشی و روزانه اجتناب نماید .

پس از جراحی بینی شخص مسکن های را که پزشک تجویز نموده است را باید به موقع مصرف نماید .

شخص باید در هفته های اول برای پیشگیری از گرفتگی بینی شست و شوی بینی را انجام دهد .

پس از جراحی بینی توصیه می شود که در هفته های اول آب میوه های تازه به خصوص آناناس استفاده نماید تا ورم بینی کاهش یابد .

پس از جراحی بینی شخص باید پس از استحمام بلافاصله چسب زدن به بینی را انجام دهد تا ورم ها و التهاب بینی سریع تر کاهش یابد .

نیاز است شخص پس از جراحی بینی در هفته های اول به مطب پزشک مراجعه نماید تا پزشک جراح بینی چسب زدن را انجام دهد .

پس از جراحی بینی باید از فین کردن پرهیز نمایید ، همچنین به دلیل وجود نیکوتین در سیگار باید از مصرف سیگار و دخانیات اجتناب نماید ، مصرف و استعمال سیگار و دخانیات سبب اختلال در روند بهبودی و ایجاد اختلال در روند بهبودی بینی می شود .

پس از جراحی بینی نباید شخص به شکل خودسرانه بینی را ماساژ دهد بلکه در مواقعی که نیاز است جراح بینی این کار را انجام می دهد معمولا بینی های گوشتی که روند بهبودی آنها خوب نبوده است جراح بینی ماساژ بینی را برای کاهش ورم های بینی انجام میدهد .

تزریق آمپول به بینی نیز در اغلب موارد جهت بینی های گوشتی انجام می شود این کار نیز جهت کاهش تورم بینی است .

اینفوگرافیک جراحی بینی

ظاهر بینی استخوانی

افرادی که دارای بینی استخوانی یا اصطلاحا بینی غضروفی هستند، دارای پوست نازک و بینی غضروفی با ساختاری محکم هستند. این افراد اغلب از قوز روی بینی خود شاکی هستند. از این رو افرادی که:

  • بر روی بینیشان قوز دارند
  • نوک بینی پهن و گردی دارند
  • سوراخ های بینی با هم تقارن ندارند
  • انحراف تیغه میانی بینی دارند

بهترین گزینه برای انجام جراحی بینی استخوانی هستند.

در جراحی بینی استخوانی، جراح باید موارد زیر را در نظر بگیرد:

  • فرم بینی
  • میزان ضخامت بینی
  • تغییر شکل تیغه میانی بینی
  • برآمدگی و قوز بینی
  • اندازه بینی

در طول جراحی بینی استخوانی، تمامی اقدامات و تغییرات بر روی استخوان و غضروف صورت می گیرد و پوست از طریق شکاف ها و برش هایی از غضروف جدا می شود. در نتیجه، در این جراحی میزان الاستیسیته و خاصیت ارتجاعی پوست بیمار بسیار اهمیت دارد، چرا که اقدامی بر روی پوست انجام نخواهد شد.

آیا امکان بازگشت بینی استخوانی وجود دارد؟

احتمال بازگشت بینی استخوانی بسیار کم است، اما این امر به میزان مهارت و دانش جراح بستگی دارد. زیرا کوچک ترین ناهمواری و یا تغییر شکل بر روی غضروف و پوست نازک این بیماران، به راحتی قابل رویت خواهد بود. از این رو، جراحی بینی استخوانی به دقت و ظرافت بیشتری نیاز دارد.

بیمارانی که بینی استخوانی دارند، بیشتر انتظار داشتن بینی زیبا، طبیعی و یا فانتزی را خواهند داشت. این نکته را نیز باید در نظر داشت که، انتخاب فرم بینی باید به گونه ای باشد که تناسب و هماهنگی بینی با سایر اجزای صورت حفظ شود. در طول جلسات مشاوره، جراح، بینی شما را از تمامی جهات و زوایا بررسی می کند و در نهایت تصمیم گرفته می شود که کدام نوع بینی برای شما مناسب تر خواهد بود.

جراحی بینی استخوانی تحت بیهوشی عمومی و یا موضعی انجام می گیرد و بیماران هیچ دردی را در زمان جراحی حس نخواهند کرد.

سوالات متداول جراحی بینی استخوانی

در جراحی بینی استخوانی از چه طریقی صورت می گیرد ؟

معمولاً جراحی بینی با توجه به نوع درمان بیمار متفاوت است و پزشک از دو روش باز و بسته اقدام به جراحی زیبایی بینی می کند اگر قرار باشد بر روی بیمار اقدامات جزئی انجام شود پزشک از روش باز عمل می کند در غیر این صورت از روش جراحی به روش بسته انجام می دهد اگر جراحی برای برداشتن برآمدگی و قوز بینی باشد باید پزشک اقدام به سوهان کشیدن کند تا قوز بینی کاهش پیدا کند و بینی فرم زیبایی بگیرد.

آیا بعد از عمل بینی استخوانی امکان دارد بینی به حالت اولیه برگردد ؟

خیر ،توجه داشته باشید مراقبت بعد از جراحی بینی بسیار مهم و ضروری است و در صورتی که مراقبت ها انجام شود نگرانی وجود نخواهد داشت .

بعد از جراحی بینی استخوانی نیاز به رعایت مواد غذایی است ؟

بله شما عزیزان می توانید برای اطلاعات بیشتر تغذیه بعد از جراحی بینی  که در این سایت وجود دارد را مطالعه کنید به طور کل بهتر است بعد از جراحی بینی از غذاهای نرم و آبکی استفاده کنید و از غذاهای تند و نمک دار خودداری کنید تا هر چه زودتر ورم و کبودی کاهش پیدا کند.

آیا بعد از عمل بینی استخوانی می توان به ورزش ادامه داد ؟

توصیه می شود بعد از جراحی بینی استخوانی خصوصاً تا یک ماه اول به هیچ عنوان فعالیت ورزشی خود را ادامه ندهید شما عزیزان می توانید بعد از یک ماه به آرامی نرمش کنید و بعد از 6 ماه فعالیت های ورزشی و سنگین خود را ادامه دهید.

ورم بینی تا چه زمانی طول می کشد تا کامل خوب شود ؟

شما با انجام مراقبت های بعد از عمل بینی می توانید به کاهش هر چه سریعتر کمک کنید شما می توانید با گذاشتن کمپرس یخ تا 24 ساعت اول به طور مرتب از کبودی جلوگیری کنید.

تفاوت بینی استخوانی وبینی گوشتی

ضخامت پوست تعیین کننده نوع بینی می باشد ، چنانچه پوست روی بینی نازک باشد و از تعداد زیادی غضروف تشکیل شده باشد، آن بینی استخوانی می باشد. اما اگر پوست روی بینی زیادتر از غضروف ها باشد، آن بینی گوشتی است. در بینی استخوانی نیمه بالایی بینی، دارای پوستی نازک تر از نیمه پایینی می باشد.

تفاوت بینی استخوانی با بینی گوشتی

خصوصیات بینی استخوانی با بینی گوشتی

بینی استخوانی به دلیل داشتن پوستی نازک، استخوان ها و آناتومی غضروفی آن به طور کامل مشخص می باشد، حتی جزئی ترین علائم از جمله، شکستگی لبه ها نیز در آن دیده می شود، چون پوست نازک تر است در نتیجه هیکل استخوانی و غضروف های مستحکم تری نسبت به بینی گوشتی دارد. اما بینی گوشتی به دلیل ضخیم و کلفت بودن پوست روی بینی؛ غضروف ها و استخوان های درونی آن قابل مشاهده نمی باشد و نوک بینی به صورت افتاده و پهن می باشد. گاهی مواقع جراح بینی نیز اختلافی در بینی گوشتی با بینی استخوانی نمی یابد، زیرا عامل تمایز بسیار محدود می باشد، اما با مراجعه به یک جراح بینی با تجربه و حاذق، متوجه وجه تمایز میان بینی گوشتی با بینی استخوانی در وهله اول می شود، که مهم ترین عامل تمایز را می توان در پوست و ضخامت ( اگر با دو سر انگشت سطح بینی را فشار دهید مقداری چربی از آن خارج می شود) و یا استخوان و غضروف (استخوان ها باعث ایجاد پوستی نازک روی بینی می شود) دانست.

انتخاب جراح بینی

باید گفت که انتخاب جراح بینی، از مهم ترین عامل در افراد برای دستیابی به نتیجه مطلوب می باشد که باید با دقت کافی صورت گیرد، زیرا در صورت عمل جراحی بینی نادرست امکان بازگشت بینی به حالت اولیه وجود دارد ، این مطلب برای جراحی بینی های گوشتی بسیار صدق می کند. در جراحی بینی استخوانی یا جراحی بینی گوشتی حتما باید به یک جراح با تجربه و ماهر مراجعه شود، تا به بررسی بینی از تمام جهات بپردازد.

نتیجه جراحی در بینی استخوانی با بینی گوشتی

همانطورکه گفته شد بینی استخوانی به دلیل داشتن استخوان بیشتر به تراشیدن یا ساییدن فراوان تر نیاز دارد، در بینی گوشتی فقط اقدام به برداشتن پوست ضخیم می نمایند. کیفیت جراحی در بینی گوشتی یاجراحی بینی استخوانی به نحوه عملکرد جراح  در طول جراحی بینی دارد، به همین دلیل یافتن جراح با تجربه کاری دشوار می باشد که نیاز به زمان دارد.

 

شما عزیزان می توانید تمامی سوالات خود را در خصوص جراحی بینی با شماره ی زیر درمیان بگذارید :

شماره ی تماس : 882051180

برای مشاهده نمونه کارهای بیشتر می توانید به کانال تلگرام و پیج اینستاگرام ما مراجعه نمایید .

سایر خدمات دکتر طاهری نیا :

جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی طبیعی

جراحی ترمیمی بینی

و…

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم

با تشکر مدیریت سایت دکتر طاهری نیا

  • ۹۶/۱۲/۲۱
  • متخصص گوارش و داخلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی